2345034580345098 from single.php
- כ-700 גרם חזה עוף, חתוך לקוביות ו/או רצועות.
- 3-4 שיני שום קצוצות.
- 1 גמבה/פלפל אדום מתוק. פרוסים לרצועות.
- 1 פלפל מתוק. חתוך לרצועות.
- 1 בצל גינה ירוק, פרוס.
- 2 כפות מים.
- 1 כפית קארי.
- 1/4 כפית פלפל שחור.
- 2 כפות רוטב סויה.
- כ- 5 גבעולי למון גראס טרי. הסירו את החלק התחתון. הוציאו את החלק הלבן שבמרכז הגבעול. שטפו טוב את העלים.
- כ-4 בצלי שאלוט קצוצים דק- מהגדולים שבשקית/ בצל קטן קצוץ דק.
- 1 כפית גי’נגר טרי/ ג’נגר כתוש-דורות/טחון
- את גבעולי הלמון גראס פרסו או קצצו דק מאוד. ניתן להשתמש קוצץ עשבי תיבול.
- בקערה ערבבו יחד את התבלינים עם המים והסויה. הוסיפו אליהם את הגמבה ואת הפלפל המתוק. ערבבו. הניחו בצד.
- חממו וואק/מחבת עם שמן עד רתיחה. הנמיכו אש. הוסיפו את הלמון גראס יחד עם השום ובצלי השאלוט. טגנו בהשגחה כ-4 דקות. לערבב מידי פעם.
- העבירו לחום בינוני. הוסיפו את העוף וערבבו. בשלו כ-10 דקות. לערבב מידי פעם.
- הוסיפו את הרוטב מהקערה עם הירקות- ערבבו טוב. הוסיפו את הבצל הירוק. ערבבו טוב.
- בשלו כ-10 דקות נוספות. ערבבו מידי פעם. הגישו בתוספת אורז. ניתן לעטר את המנה בבצל ירוק טרי פרוס.
דילוג לתוכן