2345034580345098 from single.php

פולי קפה מסוכרים לקישוט עוגה

  • 1/4 כוס פולי קפה.
  • 1 כף סוכר.
  • ½1 כפיות מים.
  • 1/8 כפית מלח / קמצוץ מלח.
  • במעבד מזון על תוכנית פולסים לקצוץ גס את פולי הקפה, כ 6-8 פולסים.
  • בסיר מניחים את כל המרכיבים. מביאים לרתיחה. על אש בינונית. מבשלים תוך כדי בחישה מתמדת עד שהמים מתאדים והסוכר נראה יבש, אטום ומגובש מעט ומצפה פולי קפה באופן שווה, כ -5 דקות.
  • מנמיכים לאש נמוכה וממשיכים לערבב פולי קפה עד שהסוכר הופך לצבע ענברי, עוד כ -2 דקות. מעבירים פולי קפה לנייר האפייה ומורחים בשכבה אחידה. מניחים לצינון מלא, כ -10 דקות.
  • מוכן לשימוש. שומרים בכלי אטום.

0
    עגלת הקניות
    העגלה שלך ריקהקח אותי לחנות
    דילוג לתוכן